Tv op je pc (3): De wereld draait door

Zin in grappige filmpjes? Surf even naar de site van ‘De wereld draait door’, afdeling ‘De tv draait door’ en je bent enkele weken zoet.

Elke dag worden in ‘De wereld draait door’ de grappigste tv-momenten van de voorgaande dag(en) getoond, wat een ijzersterke en niets ontziend scherpe kijk oplevert. ‘DWDD’ is het programma dat we in Vlaanderen missen: een goede, ontspannende, bijwijlen zeer grappige en als het moet diepgravende talkshow zónder drang naar gezelligheid of BV-isering. Iets voor Goedele Liekens? Presentator Mathijs Van Nieuwkerk is zo’n beetje de Nederlandse Goedele: omnipotent prater en cultivoor, met eigen mening en tijdschrift.

‘DWDD’ is al twee jaar op de buis. Nog nooit van gehoord? Alle afleveringen va, het prijzen binnen slepende en immens populaire programamma zijn alsnog te bekijken op tinternet. Laaf je vooral aan de vrijdagafleveringen met als tafelheer humoristische flapuit, weet- en doet -het-al Marc-Marie Huijbrechts (foto). Het nieuwe seizoen is begonnen op 3 september.

 

Verwante berichten:

Tv op je pc (1): Roep openbaar om!

Tv op je pc (2): De lama’s

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Hup, Holland… « voor waar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s